Értesítés új bejegyzésekről Feed Csak a hozzászólások Comment Feed

Acryl Europe | Akrilkötésű ásványi lapok blogja

Előkerült egy régebbi fotó.

07
2009

Az imént találtam a megbízási archívumunkban egy kifejezetten dekoratív felvételt.
Mivel sajnáltam mellette elmenni, azt gondoltam, hogy közzéteszem. Nem a megvalósult egésze látható a képen, hanem csak egy részlet, de az szerintem egy esztétikus megjelenítése egy elkészült terméknek.

A fotó kapcsán több gondolatom is támadt:

  1. Ne sajnáljátok az időt, egy elkészült munka után egy jól beállított fotóra. Ez többszörösen megtérül, abban az esetben, ha ezeket rendszeresen publikálni tudjátok. Erre a legjobb lehetőség természetesen a saját weboldal, hírlevél, blog. Nagyon sokszor segít az akryl anyagoknak az az ötlet kavalkád, amit ebből az anyagból ki lehet hozni.
  2. Használjátok marketing célokra! Küldjétek szét már meglévő ügyfeleiteknek az újonnan elkészült munkák fotóit, esetleg még az elégedett megrendelő pár dicsérő szavát hitelesen, névvel, fotóval vagy webes elérhetőséggel. Az egyik legolcsóbb marketing és legeredményesebb is egyben, ha a már meglévő ügyfelek felé kommunikáljátok munkáitok eredményeit.
  3. Legyetek büszkék az előállított értékekre és az előállításhoz szükséges szaktudásra! Nem büdös az öndicséret, ha az megalapozott és helytálló. Éljetek a kiváló munkátok adta eredményekkel hatványozottan.

Tagged: érdekesség - Szólj hozzá »

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>