Értesítés új bejegyzésekről Feed Csak a hozzászólások Comment Feed

Acryl Europe | Akrilkötésű ásványi lapok blogja

Háttér

Miért egy blog? Mire jó ez?

Olvastam valahol, hogy az internetes marketingen belül a rendszeres hírlevél egy gyilkos munka. Ennél csak egy gyilkosabb van, az a BLOG. Akkor mire jó ezt csinálni?

Ma már az egyik legfontosabb kritérium együttműködő partnerek között, a kommunikáció fenntartása. Mindenki rohan, nincs idő semmire, de ezen belül meg kell oldani az információs kapcsolattartás lehetőségét. A BLOG szerintem erre ideális.

Nem úgy mint egy hírlevél esetén, nem kell “válaszborítékot” címezni, fogalmazni, elköszönni, elküldeni, hanem egyszerűen az azonnali gondolatokat gyorsan meg lehet fogalmazni és továbbítani. Nem formális, csak udvarias, lényegretörő.

Ami nagyon jó, az az, hogy lehet látni mások kérdéseit, sőt ahhoz is hozzálehet szólni. Így lehet, hogy még az írást is meg lehet spórolni, ha már feltette valaki azt a kérdést amit én is kérdezni akartam.

Beszállás! Beszállás! Indul az idő körhintája, lehet pörögni! Ne maradjanak le, tessék csak, tessék! Óriási szenzáció!

Miért lehet egyáltalán érdekes, hogy mit mond ?

Elhigyjem amit mond?

Történt egyszer, hogy egy bútortervemet az asztalos hetekig nem készítette el. Egyik nap azt mondta nekem: ha nem vágod le az ujjad, csináld meg magad.

Ez volt 1990-ben, Németországban. Ezek után, 15 éven keresztül tervezésből és bútorkészítésből éltem. Ebben az időszakban ismerkedtem meg az acryl kötésű ásványi lapokkal és több alkalommal dolgoztam is vele. Ahol először a CORIAN® -nal találkoztam, ma az egyik vezető németországi CORIAN® feldolgozó: Pfeiffer und Söhne Gmbh, Asslar, Germany.

Egy technikai anyag kereskedelme az asztal mögül, vagy készítői háttérrel, nagy különbség! Sütötte már meg a kezemet a forró acryllap hajlítás előtt, ragadt már a bőrömre ragasztó és már adta vissza ügyfél a terméket, mert látszott benne egy csík. Nem hencegésből mondom, de tudom miről beszélek, ha a készítési szabályok és lehetőségek kerülnek szóba.

Mindez, mit jelent a gyakorlatban? Amikor én azt említem hogy támogatás, akkor annak a legmagasabb szintjét nyújtom Önnek, valós, azonnal használható értékeket közvetítve.