Acryl, de csak profiknak!

Hozza ki a maximumot!

Hogyan lehet a legjobb ár-érték arányt elérni? Hogyan tud megtérülési számításokat alkalmazni döntéseihez?
Téma blog Kipróbálom. Rendelés

Címke: ÁDH

01 - Kérdések az akrilkötésű ásványi lapokról

Hogyan lehetséges az, hogy alig ismerünk valamit egy olyan anyag belső összetételéről, kialakulásáról mellyel naponta dolgozunk? Meg tudjuk érteni, hogy mit miért kell vagy lehet csinálni vele úgy, hogy felületesek az információink? Tovább olvasom.

02 - Samsung Tempest®

A Samsung elektronikai óriáscég akrilkötésű lapjainak zászlóshajója a Tempest névre keresztelt termékskála. Gondolta volna, hogy egy 70 éves múltra tekintő vállalatról van szó? Tovább olvasom.

03 - Minek a rövidítese az ÁDH?

ÁDH - Ásványi Dekor Homogén, akrilkötésű. Egy rövid szókép, mely segít a célzott és egyértelmű kommunikációban. A gyűjtő elnevezése az akrilkötésű homogén ásványi lapoknak. Tovább olvasom.

04 - Mosdó és mosogató program

Laptermékeinkhez természetesen kínálunk különböző járulékos ill. kiegészítő termékeket is, mint például mosdókat és mosogatókat. A különlegességük abban rejlik, hogy ezek a modellek lapanyagból készülnek. Tovább olvasom.

05 - Mosogatók kialakítási lehetőségei

Az akril mosogatók kialakításában természetesen maga a funkció igen, a fantázia viszont nem szab határokat. Tovább olvasom.

06 - Kerrock Lumino

A Kerrock Lumino a szlovén gyártó átvilágítható új termékcsaládja. Az ÁDH lapok átvilágíthatósági fejlesztése és alkalmazásának trendje 2007-ben kezdődött. Tovább olvasom.

Belépés - Regisztráció

Megmunkálási próbacsomag

Igényelje Ön is a próba mintadarabot a megmunkálási próbához!
Szeretném a próbacsomagot.

Letöltések

Corian Ragasztó színkódok
Corian Ragasztó színkódok

Hanex Ragasztó színkód
Hanex Ragasztó színkód

CORIAN(R) Book 2008
Impulzív információk tömören