Acryl, de csak profiknak!

Profi megoldások az Ön üzletéhez!

Önnek a legmagasabb szintű ismeretekre van szüksége? Hol kezdődik a profi tudás?

Mi is pontosan az ÁDH lap?

A kérdés jogos! Először is tisztázzuk, miről is beszélünk. Elsőként a legcélszerűbb a tulajdonságok felől leírni, mi is ez az anyag?

Hivatalos nevén akrilkötésű homogén ásványi lap, mely saját ragasztójával hézagmentesen és láthatatlan illesztéssel toldható. Az anyag szerkezet teljesen homogén, ezért sem a felületen, sem az illesztéseknél nincsen semmiféle esélye káros lerakódás képződésének illetve baktériumok szaporodásának.

Felmelegítve, melegen formálható, ezzel végtelen lehetőség nyílik a térbeli formák és a legmerészebb elképzelések megvalósításához. Az első olyan belsőépítészeti anyag, amelyikkel 3D-s térbeli formák héjszerkezetben megoldhatóak! (kültérre is alkalmas)

miert.pngHogy mit is tartalmaz pontosan, mi az anyag fizikai, kémiai összetétele, megtudhatja riportunkból, amelyet a KFKI Nano technológiai és kompozit anyagok osztályának egyik vezető vegyészmérnökével, Rónainé Pfeifer Judittal  készítettünk. A riportot ide kattintva érheti el.

Az anyag elnevezéseiről tisztább képet a továbbiakban olvasva kaphat. Olvasson tovább most!

Az Ön véleménye az ami számít!

Csak fél perc, és segíthet jobbá érthetőbbé tenni az Ön tájékoztatására készült weboldalt. Itt megmondhatja a véleményét, mi meghallgatjuk!
Tovább olvasom.

Infómagazin - ingyen!

Egy ingyenes bevezető sorozat speciálisan kezdőknek! Ismerje meg a fontosabb alapokat! Lásson tisztán mielőtt bármibe is belekezdene. Ha gondolkozik a feldolgozáson, akkor ezt válassza!
Tovább olvasom.

Mivel hibázik 5-ből 4 kezdő?

Hogyan kerülje el a kezdeti buktatókat? Nézzen bele, hogy milyen fontos információk segítik döntését már az első lépésektől! Használja az élesben kipróbált ötleteket.
Tovább olvasom.

Letöltések

Hanex Feldolgozási útmutató
Hanex Feldolgozási útmutató

Samsung Staron Biztonságtechnikai Adatlap
Samsung Staron Biztonságtechnikai Adatlap

Corian Ragasztó színkódok
Corian Ragasztó színkódok