Értesítés új bejegyzésekről Feed Csak a hozzászólások Comment Feed

Acryl Europe | Akrilkötésű ásványi lapok blogja

Corian New Yorkban

13
2009

DuPont™ Corian® design stúdió nyílt New York-ban.

New York-ban, a 23. utcában a DuPont™ megnyitotta minden idők első Corian® design stúdióját. A belső teret a new yorki székhelyű Morris Sato Design Stúdióból Michael Morris és Yoshiko Sato tervezte. Az építésziroda egyedi világítást integrált úgy mint a hang és forma technológia a térben, a csillagos égbolt érzésével, melyet 74 darab melegen hajlított Corian® -nal alakítottak ki.

A design stúdió designerei és építészei interaktív workshopként kommunikáltak a projektben résztvevő többi specialistával az anyaghasználatról és szükségleteikről.
Az iroda kirakatként hivatott működni, bemutatva a Corian® felületek felhasználási lehetőségeit.

A Corian® design stúdió együttműködik két másik, DuPont felületek felhasználásával és terjesztésével foglalkozó irodával: evans & paul design, és a marketing fejlesztő dolan & traynor.

http://designstudio.corian.com

Forrás: designboom

A Corian® Design Stúdió kezdeményezés hivatott világszerte több nagyvárosban a Corian® mint felületi burkoló anyag lehetőségeit és felhasználási területeit bemutatni életszerű, aktuális példákon bemutatni. A stúdióba látogatók találkozhatnak az egészségügy, szálloda, otthon, iroda és közületi alkalmazások anyagspecifikus ötleteivel, amelyek nem csak az anyag fizikális előnyeit domborítják ki, hanem rávilágítanak az akrilkötésű ásványi lap designlehetőségeire is.

A Corian® alkalmas eddig még megvalósíthatatlan ötletek, újszerű gondolatok megvalósítására. Nem kell messzire menni: melyik anyag képes az organikus design íves elemeinek kivitelezésére? A jelenlegi, megújuló design koncepciók nem a minimalizmus eltűnését sugallják, hanem a sarkokét. Erre a Corian®, mint az ÁDH lapok szülőattya képes.

Tornoczky Gábor

tornoczky@solidsurfaces.eu
+3630 6539583

További témák itt olvashatóak!

Tagged: Acryl Europe, beszámoló, , , - Szólj hozzá »

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>